perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kesä 2011Kulunut kesä on mennyt tosi nopeasti. Kesälomat alkoivat kaikilla 4.6 ja silloin vietettiin kevätjuhlia ja juhlittiin valmistuneita. Itselläni oli silloin myös juhlat. Musta tuli siis ylioppilas papereilla joita osasin odottaa (paitsi psykologia, jonka tulos oli pettymys). Tässä muutama kuva ylppäreistä:
Lomaa en itse ole ehtinyt pitää oikeastaan yhtään, eikä siihen oikeastaan olisi ollut mahdollisuutta. Huhtikuun alusta aloitin työt entisen luokanvalvojani luona ja harjoittelin au pairina oloa. Viikonloppuisin olin kotona ja tarvittaessa tietyt päivät heillä töissä. Ainoat "lomapäiväni" pidin toukokuun puolessa välissä kun lähdimme tätini, serkkuni ja pikkusiskoni kanssa äkkilähdöllä Turkkiin lomalle. Ylppärijuhlaviikko oli mulla onneksi myös vapaa, jolloin valmistauduin juhlia varten.
6.6 sitten aloitin kesätyöt Sammatin Salessa ja siellä olen sitten koko kesän tienannut ensi vuotta varten. Tulevana sunnuntaina on viimeinen työvuoro, jonka jälkeen mulla on peräti kaksi päivää vapaata ja sitten alkaakin työt Norjassa. Työn täyteinen vuosi tulossa!

Kesää en ole viettänyt ainoastaan töitä tehden. Teatteri on ollut lähellä sydäntäni jo pitkään ja tänä vuonna Vaahterateatteri esitti Sammatin Sampomäellä näytelmän Louhi. Nimestäkin jo näkee, että näytelmän pohjana oli Kalevala. Mutta tällä kertaa näkökulma ei ollut Kalevalan, vaan Pohjolan ja naisten. Aloimme työstää Louhea jo vuoden alusta ja lopulta raskas työmme huipentui esityksiin heinäkuussa. Koko kesän me harjoittelimme, satoi tai paistoi. Itse esitin Louhen toista tytärtä Talvikkia, joka jää siskonsa varjoon. Lopulta hänet ryöstetään ja muutetaan lokiksi. Saimme paljon positiivista palautetta ja mukavasti ihmisiä kävi myös katsomassa. KIITOS, koko Louhen työryhmälle, katsojille ja tukijoille. Mahtava teatterikesä takana.


Kyllä sitä muutakin on ehtinyt tekemään. Päiväreissut Tallinnaan ja Turkuun Katjan kanssa. Viime lauantaina vietin läksiäisiä tyttöporukalla meidän mökillä. Oikeesti, mä en oo tehny mitään koko kesänä!! :DD  Pikkasen harmittaa, kun oon ollu niin kiireinen etten kavereita oo ehtiny kauheasti näkemään. Aina tulin myöhään kotona ja seuraavana päivänä oli taas jotain, ettei yömyöhään jaksanut minnekään lähteä. Mutta nyt sitä on myöhäistä katua tai korjata. (:
Ensi kesää odotellessa..

 


"Vielä on kesää jäljellä?"


4 kommenttia:

 1. Miksi aika on niin rajallinen käsite nykyään, pienenä sitä aina mietti mitenhän saa aikaa kulumaan ja kavereita oli aina aikaa nähdä. Kun kasvaa ja varttuu niin tää elämä menee ihan hektiseksi... ei mitään järkeä millä ihminen osaisi ottaa aikaa ja rauhoittua vain.

  VastaaPoista
 2. Sua tulee ikävä<3 Mut pidä kivaa kaikkien meijänki puolesta jotka jää Lohjalle, jossa ei tapahdu mitään! :D

  VastaaPoista
 3. Lauri: Puhut aivan totta! Aika hassua kieltämättä miten aikakin eri ikävaiheessa muuttuu ja sen merkitys kasvaa. Nyt sitä aikaa joutuu järjestämään, että saa jotain edes tehtyä! (:
  Riikka: Mullaki teitä<3 Saat lukea sitten täältä mun seikkailuista. Ei oo meno varmaan samanlaista ku Lohjalla olis! :D

  VastaaPoista
 4. Odotahan Lauri kun ihminen tulee lapsen vanhemmaksi niin päivään mahtuu kaksi asiaa herääminen ja nukkumaan meno. Muuta ei ehdikkään. ehkä sitten kun saapuu au pair :)

  T: Kati (se kärsimättømästi Miaa odottava täältä Stavangerista)

  VastaaPoista