torstai 19. tammikuuta 2012

Mitä muistan vuodesta 2011?!

Vuoden vaihtumisesta on nyt jo pitkä aika, mutta aloin tässä miettimään mitä kaikkea viime vuonna tuli tehtyä.
Ajattelin tässä listata muutamia, jotka tuli mieleen:

-Helmikuussa meillä oli penkkarit ja abiristeily. Oltiin Annin kanssa pukeuduttu saksalaisiksi "juopoiksi", jotka ei kuitenkaan saanu käyttää pullojaan. Päivä oli kyllä ihan mahtava ja abiristeily kruunas kaiken.

-Maaliskuussa meillä alkoi ylioppilaskirjoitukset. Itse kirjoitin silloin 4/6, eli psykan, äikän, matikan ja ruotsin + yritin englantia korottaa. Lukulomalla tuli rentouduttua, nukuttua pitkään ja silti luettua. Kirjoitusten jälkeen oli mahtava "ohi on"-fiilis. Maaliskuussa aloitettiin tädin kanssa myös karppaus, jos et ole kuullut niin googleta.

-Huhtikuussa aloitin työt Helsingissä entisen luokanvalvojani luona. Harjoittelin au pairina olemista toukokuun loppuun asti.

-Toukokuussa käytiin Tädin, Siskon ja Serkun kanssa Turkissa viikon lomalla. Ja viimeisenä lomapäivänä sain tietää, että musta tulee kevään yksi ylioppilaista. Sitä tunnetta en kyllä unohda koskaan. Tällä lomalla tapasin myös yhden tosi mukavan turkkilaisen miehen. Jälkeenpäin en voi muuta kuin nauraa koko tyypille (:
Samaisella lomaviikolla oli myös Euroviisut ja Suomi voitti MM-lätkässä ja me laulettiin Maamme-laulua parvekkeelta niin, että meidät käskettiin mennä nukkumaan. :D Ikimuistoinen viikko!
Lopetin karppauksen toukokuun loppuun ja sain laihdutettua 12kg pois 3kk aikana!

Tulokset oli ihan odotettuja, vaikkakin psyka jäi hieman harmittamaan. Samana iltana juhlittiin tyttöjen kanssa ja oli kyllä kivaa.

-Kesäkuun alussa juhlittiin mun ylppäreitä kotona sukulaisten, tuttujen ja kummien kesken.

Kesäkuussa aloitin myös kesätyöt Sammatissa kaupassa. Kesä-ja heinäkuu meni oikeastaan töiden ja teatterin merkeissä. Kyllä sitä ehti myös joskus rentoutua ja nauttia kesästä. Heinäkuussa juhlittiin myös rakkaan veljeni ripille pääsyä.-Elokuun 3 päivä mä sitten lähdin Norjaan au pairiksi ihanaan perheeseen.
 - 8.8 meidän Otso-kissa vietiin eläinlääkäriin piikille. Sain jo edellisenä päivänä kuulla asiasta ja itkin koko yön.
 - 10.8 käytiin Årdalissa katsomassa kissanpentuja ja yhdestä niistä tuli sitten mun kissa, jonka nimeksi annoin Synne. Tuon pienen palleron ottamista en katunut yhtään, vaikka siitä on tullut aika paljon vastuuta ja taakkaa.
-Elokuussa myös ihastuin, vaikkakin netin välityksellä. Mies oli siis Suomessa ja minä Norjassa. - Syyskuussa sain itselleni sossutunnukset ja tutustuin toiseen suomalaiseen au pairiin. Aloitin myös zumban lähimmällä treenaussalilla (en keksinyt parempaakaan sanaa :D). Norjassa oli vielä lokakuun alkuun mennessä ollut tosi lämmin, kuin Suomen alkusyksy ja tykkäsin käydä kävelylenkeillä ympäri Hundvågia.

-Lokakuussa sitten päätettiin, että meikäläinen lähtee Norjasta takaisin kotiin marraskuun lopulla.
Saman kuun puolessa välissä serkkuni Katja saapui Norjaan ja paria päivää myöhemmin lähdettiin Egyptiin viikon rantalomalle. Ensimmäistä kertaa kävin tällaisella matkalla ilman vanhempaa väkeä. Ja voin sanoa, että oli ihana maata viikko uima-altaan vieressä , nauttia olosta ja syödä hyvää ruokaa!
-Perheeni Suomessa sai lapsuudenkotini myytyä ja he suunnittelivat muuttamista Lohjan keskustaan.

-Marraskuussa sitten nautin vielä olostani Norjassa ja hoideltiin kaiken maailman asioita kissaa ja matkustamista varten. Ihastuksen tunteeni jätin sitten Norjaan monestakin syystä ja aloitin puhtaalta pöydältä taas Suomessa. Muutimme kissan kanssa (23.11) perheeni luokse kaupunkiin kerrostaloon. Marraskuussa allekirjoitin myös työsopimuksen.

-Joulukuussa aloitin työt ja siitä lähtien tehnyt ihan suht paljon töitä.  Kävin kyläilemässä ystäväni luona Oulussa. Etsin myös kämppiä Lohjalta ja kävin kolmea jopa tsekkaamassa. Joulukuun lopulla sitten sain tiedon yhdestä kämpästä, jonka päätin sitten ottaa. Joulu vietettiin kotosalla ja vuosi vaihdettiin tyttöporukan kanssa etkoilla ja baarissa.

Nyt ollaan jo hyvin vuoden 2012 puolella ja toivon, että tuleva vuosi jatkuu samanlaisena minkälaisena se myös alkoi!

3 kommenttia:

 1. Aaaaaaaaa, oli kyllä kiva vuosi !! Abeilu ja kaikki :')

  VastaaPoista
 2. Tää oli semmone paras vuos ja kauhein vuos ja semmone että jotain pyyhitään elämästä pois ja alotetaan uudellee :) luv u pupsi<3 (:

  VastaaPoista
 3. Yks parhaista vuosista ikinä! :) mulla on samantyyppinen postaus täällä:

  http://riikanblog.blogspot.com/2012/01/vuosi-2011-tiivistettyna.html

  VastaaPoista