tiistai 14. helmikuuta 2012

Kolmas päivä omassa kodissa!

Moikka!

Niin kuin tuossa muutama teksti aikaisemmin kerroin, että sain kämpän ja siihen avaimet tammikuun lopussa. Kämppä ei kuitenkaan ollut ihan muuttokelpoinen ja onneksi sitten tänne saatiin tehtyä remppa (itse en tehnyt enkä myöskään maksanut). Viikon ne raksamiehet täällä teki duunia ja lopulta sain ihanan (melkein kokonaan rempatun) kämpän.

Makkarissa ja eteisessä ne laittoi seiniin ja kattoon uuden maalin, olkkarissa ne maalasi katon ja ikkunaseinän ja koko kämpän lattiatasoon (keittiöta lukuunottamatta) sain laminaattipinnat (ennen sitä kämpästä löytyi neljää eri muovimattoa). Olisin toivonut, että olisivat myös vaihtaneet olkkarin likaiset tapetit, mutta kyllä niiden kanssa elää. (:

Viime torstaina kävin kämpän siivoamassa lattiasta kattoon (ja pitäis varmaan uudestaan taas siivota) ja lauantaina tuotiin ystävän kanssa tänne melkein kaikki pahvilaatikot joissa oli mun tavaroita. Sunnuntaina sitten saatiin isolla autolla ja isommalla porukalla tuotua kaikki isot tavarat tänne ja tietysti jäin heti Synne-kissan kanssa ekaksi yöksi. Siitä lähtien oon tavaroita yrittänyt saada paikalleen, mutta vieläkin on kämppä pahvilaatikoita täynnä. Kyllä tää vielä järjestykseen tulee!!!

Sunnuntaina olin käynyt vain ostamassa iltapalaa ja seuraavan päivän
 aamupalan, mutta maanantaina pääsin sitten ensimmäiselle isolle kauppareissulle. Kirjoitin tietysti ostoslistan ja oli kyl hankala etsiä Prismasta kaikki tarp
eellinen ja varmaan kiersin tunnin siellä kaupassa. Jääkaapissa on siis jonkin verran tavaraa ja tuli sitä myös ostettua keittiöön kaikenlaista tarpeellista.
Maanantaina käytiin myös äitin kanssa kiertelemässä kirppareilla jos jotain hyödyllistä olisi löytynyt. Etsittiin oikeastaan vain verhoja, neljänhengen 
 pöytää ja tuoleja ja tasoa mun telkkarille. Jyskistä kuitenkin löysin mm. suihkuverhon ja maton vessaan.

Pelkäsin paljon muuttoa Synnen puolesta, koska raukalle tämä oli jo kolmas muutto sen elämässä. Hyvin se on kuitenkin sopeutunut ja löytänyt uusia lempipaikkoja. (:  


Mulla ei nyt oo kauheesti kuvia vielä tästä kämpästä, mutta pistän kuvia sitten kun oon saanu tän kuntoon!
Tästä jatketaan elämää uudessa kodissa ja aloitetaan paljonkin itsenäisempää elämää, mikä tuntuu kyllä pirun hyvältä!


 
Mia ja Synne toivottaa vielä kaikille
Ihanaa Ystävänpäivää!!  <3


1 kommentti:

  1. Jeee, oon niin ilonen sun puolesta :) Tuun joku päivä visiitille <:

    VastaaPoista